keresés a weboldalon

Felnőttképzési engedély száma: E-000611/2014. Felnőttképzési tev. eng.száma: E/2020/000158 Felnőttképzési tev. bej. száma: B/2020/001762

Újra EU-s támogatás vállalati képzésekre bértámogatással

Újra indul a GINOP Plusz-3.2.1-21 képzési támogatás gazdasági társaságok számára a korábbi kiíráshoz képest jóval kedvezőbb feltételekkel.

A várható kiírás szerint igényelhető uniós támogatás a munkatársak képzésére és a kieső munkabérre.

A konstrukció támogatja szakmai kompetenciafejlesztő képzéseket, tréningeket, informatikai- és nyelvi képzéseket.

 

Mindezt kedvező pályázati feltételek mellett:

  • akár 70%-os támogatási intenzitás
  • 100% előleg kiutalás
  • nincs kötelező béremelés
  • korábbihoz képest magasabb az egy főre elszámolható képzési költség
  • magasabb bértámogatás a kieső munkaórákra
  • rugalmas csoportbeosztások
  • elszámolható a koordinációs díj

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez egy egyedülálló lehetőség, hiszen 50-70%-os forrást tud lehívni nemcsak a képzések díjára, hanem a munkatársak bérére is.

Mivel a feltételek kedvezőbbek lettek, megyei szinten hoznak döntés, így rövidebb bírálati folyamattal számolva a cégek részéről nagyobb érdeklődésre számítunk, ezért érdemes minél hamarabb döntést hozni a pályázaton való indulásról.

 

Felnőttképző intézményünk a FEPIH Nonprofit Kft. és jogelődje 25 éves szakmai múlttal rendelkezik szakmai és egyéb kompetenciafejlesztő képzések szervezése lebonyolítása, vizsgákra való felkészülés területén. Kérjük, tekintse meg a Képzési portfólió 2022 – GINOP PLUSZ 3.2.1-21..

 

Társaságunk több felnőttképző intézménnyel dolgozik együtt, így az Ön igényeinek megfelelő képzési csomagot tudjuk összeállítani.

 

Mivel cégünk a felnőttképzés mellett pályázatírással is foglalkozik vállaljuk a program előminősítését, a támogatási kérelem összeállítását, a projekt teljes koordinációját a szerződéskötéstől az elszámolásig. Ennek költsége nem terheli Önt, hiszen a pályázat lehetőséget nyújt ezen kiadások fedezésére.

 

Amennyiben más intézménytől kívánja igénybe venni a képzési szolgáltatásokat, természetesen arra is van lehetőség, ebben az esetben segítünk a képző intézmény bevizsgálásában, vagy a pályázatírás és projektmenedzsment támogatásában!

Központi elérhetőségeink:

92/319-393
fepih@fepih.hu

Ügyfélszolgálat:

8900 Zalaegerszeg, Rákóczi F. u. 4-8. I/2.

Ügyfélfogadás:

Hétfő - Csütörtök 9-12; 13-16
Péntek 9-12