EFOP-1.1.1-15 „MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ EMBEREK TÁMOGATÁSA”

Számítógépes adatrgözítő képzés indul - OKJ 31 346 02

Tervezett képzésindulás: 2018. április 16.- július 3.

A vizsga várható ideje: 2018. július

A képzésbe jelentkezhet: minden olyanmegváltozott munkanképességű, aki a képzés ideje alatt nincs foglalkoztatásba vonva.


2017. szeptember 1-vel induló projektünk - Együtt a munkavállalásért Zala megyében GINOP-5.1.5-16-2017-00015

A projekt elsődleges célja a regisztrált álláskereső és inaktív személyek nyílt integrációjának elősegítése munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásával. A projekt megvalósításának célrendszere a konzorciumvezető szervezet hosszú távú, stratégiai céljaihoz illeszkedik.

A projekt által érintettek a célcsoport: pályakezdő és tartós munkanélküliek családjukkal, valamint munkáltatók, partnerek.

A projektben a célcsoport számára nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatások a következők lesznek: egyéni fejlesztési terv készítés, egyéni munkatanácsadás, pszichológiai tanácsadás, szociális információnyújtás, állásfeltárás és elhelyezés, munkaerő-piaci mentori szolgáltatás, pályatanácsadás – Pályamódosítási tanácsadás, pályaorientációs csoportos foglalkozás, egyéni álláskeresési tanácsadás, személyiségfejlesztést, beilleszkedést és önálló életvitelt segítő csoportfoglalkozás, munkahelyi környezetbe történő beilleszkedés segítése, betanítás, vállalkozóvá válást elősegítő tanácsadás.

A konzorciumot 4 tag alkotja. A konzorcium vezetője az FEPIH Felnőttképzési, Pedagógiai és Humán Szolgáltató Nonprofit Kft, a megvalósításban partnere a Debreceni Rehabilitációs Közhasznú Egyesület, Tolna Megye Ifjúságáért Alapítvány és az ECO Nonprofit Kft.

A megvalósítás helyszínei Zala megye valamennyi járásában a járási székhelyen és egy további településen lesznek. Mivel a megye munkaerő-piaci helyzet kiemelkedően jónak mondható, az elsődleges kihívást az inaktív réteg projektbe vonása és sikeres felkészítése fogja jelenteni a projekt számára. A projekt megvalósulásának időtartama 36 hónap.

Projektvezető: Drávecz-Egyed Enikő

Szakmai vezető: Kerekes Zsanett

Szakértők: Borsos Ágnes, Németh Judit, Sipos Zoltán

Tanácsadó irodánk: FEPIH Nonprofit Kft. 8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 4-8. fsz.


 

2017. november 23-án intézményünk részt vesz a Techtogether Junior Zalaegerszeg programon, melyet honlap látogatóink figyelmébe is ajánlunk:


2017. január 4-től folyamatosan indulnak képzéseink a „Digitális szakadék csökkentése” GINOP-6.1.2-15 kiemelt projekt keretében. Megvalósítás helyszínei: Kapuvár, Zalaszentgrót, Révfülöp, Tapolca, Monostorapáti, Nagykanizsa, Keszthely.

 


2016. november 23-án aláírásra került a  „Digitális szakadék csökkentése” GINOP-6.1.2-15 kiemelt projekt
képzéseinek megvalósításáról szóló együttműködési megállapodásunk.

A projekt során bevonhatók, célcsoport: "Valamennyi tankötelezettségi kort betöltött 65 éves kor alatti, konvergencia régióban élő felnőtt, aki nem áll középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói/hallgatói jogviszonyban, és ezen képzési programmal párhuzamosan nem vesz részt hazai vagy Európai Uniós forrásból támogatott informatikai képzésben. A hallgatói/tanulói jogviszonnyal rendelkezők esetében kivételt képeznek a költségtérítéses képzésben részt vevők." forrás: file:///C:/Users/user03/Downloads/Fogalomtar.pdf

Bővebb információ érdeklődőknek: 

https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=656#system-message-container

 


GINOP-6.1.1-15 "Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése" megnevezésű projekt keretében képzéseink indítása:

Digitális írástudás - Nyilvántartásba vételi szám: E-000611/2014/D007
Helyszín: Zalaszentgrót
Képzés ideje: 2016.12.01-19.
Résztvevők létszáma: 16 fő

 


Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság Képzési Főosztály, 2014. augusztus 27-én kiadott határozata szerint, E-000611/2014 nyilvántartásba vételi számon a felnőttképzési tevékenységet engedélyezi részünkre. Az engedély határozatlan időre, visszavonásig érvényes.